Ostatné jedlá,  RECEPTY

Bohatá omeleta bez pečiva

Omeleta je výborná voľba. Vieš si ju urobiť na x spôsobov. Mäsovú, či zeleninovú, alebo ako pizzovú omeletu 😉 Vieš si ju dať na raňajky, obed, či večeru. Ideál bez pečiva 😉

Základom sú vajíčka z voľného výbehu a kvalitný tuk, čiže olivový olej. My robievame na olivovom oleji.

Pri mäsovej voľbe dbáme na kvalitný mäsový výrobok, aby bol čistej chuti „bez hlúpostí“, ktoré tam nemajú čo robiť, ale len mäso a koreniny. A čo najvyšší podiel mäsa %.

Všetky ostatné ingrediencie si volíš podľa svojej chuti 😉

Omeleta, ktorá je na obrázku bola pre moju polovičku. Jemu robievam väčšinou mäsovú omeletu 😉 a jemne pikantnú. V tejto „mužskej“ omelete sa ďalej nachádzajú: olivy, jalapeňos, červená cibuľka, čerstvá paprika a syr. Mladý špenát dávam až pred koncom, čiže do hotovej omelety a na obrázku je aj mimo omelety + čerstvé paradajky.

Ďalšie tipy do omelety: cícer, sušené paradajky, rukola, mozzarela, pórik, jarná cibuľka, kukurica, olivy a zelenina podľa vlastného výberu.

Omeleta plnená pikantnou Gemerčankou (Farmfoods), olivami, červenou cibuľkou a paprikou. A okolo omelety: paradajky, uhorky a ovčí syr. Bez pečiva 😉

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.