Ostatné jedlá,  RECEPTY

Tagliatelle so zeleninou

POTREBUJEME:

  • cestoviny podľa voľby a chuti (ja som mala talianske vegánske Tagliatelle)
  • špargľa
  • hrášok
  • paradajky
  • maslo, olivový olej, cesnak, bazalka, petržlen, voliteľné koreniny
  • tvrdý syr na postrúhanie – ideálne parmezán, grano padano, alebo strúhaná mozzarela

POSTUP:

Cestoviny si uvaríme podľa návodu.

Na olivovom oleji si orestujem čerstvé paradajky, pridám k nim špargľu (môžeš si ju predvariť, alebo šupnúť aj surovú nakrájanú na malé kúsky). Potom hrášok a všetko spolu miešam. Ku zeleninke pridám poriadny kus obyčajného domáceho masla a nechám roztopiť; dodám prelisovaný cesnak. Odstavím, premiešam a na tanieri dochutím farebným mixom čierneho korenia, čerstvou petržlenovou vňaťou a čerstvou bazalkou.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.